3 روز تا پایان ثبت‌نام رایگان در وبینار جذب سرمایه ترید

3 روز تا پایان ثبت‌نام رایگان در وبینار جذب سرمایه ترید

روش ساخت یک ذهن با ثبات برای معامله گری + ویدیو آموزشی

به جرات می‌توان گفت که بزرگترین چالش معامله گری در بازارهای مالی، مباحث مربوط به احساسات و ذهنیت معامله گران است. شما به راحتی بعد از چند ماه تمرین و تجربه می‌توانید آموزش‌های تکنیکال، فاندامنتال و مدیریت مالی در بازار را بیاموزید. اما به عنوان یک معامله‌گر چیزی که چالش اصلی شماست، مسائل ذهنی و روحی است. اکثر افرادی که علی‌رغم داشتن توانایی بالا در تحلیل، بازهم در بازار شکست می‌خورند به دلیل عدم تسلط بر احساساتشان است. ما در این مقاله می‌خواهیم بررسی کنیم که چطور می‌توانید یک ذهن با ثبات برای معامله گری بسازید.
جلسه دوم فارکس مقدماتی

نقش روانشناسی در بازارهای مالی

نقش روانشناسی برای دستیابی به موفقیت‌های بزرگ در بازار فارکس بسیار کلیدی است، بسیاری از معامله گران بزرگ ادعا می‌کنند که بیشتر موفقیت آن‌ها در نتیجه کنترل احساسات و طرز فکر آن‌ها نسبت به بازار است.

ساخت ذهن برای معامله‌گری
مهم ترین بخش معامله گری ذهن آرام است.

متاسفانه در این روزها که بسیاری از مدیان دروغین بازارهای فارکس برای فروش محصولات بی‌کیفیت خود، همه کاری می‌کنند، این افراد فضایی را ایجاد کرده‌اند که یک فرد تازه‌کار با ذهنیت اشتباهی وارد بازاری چون فارکس می‌شود. زمانی که شما از همه می‌شنوید که باید سودهای بالایی چون ۷۰ تا ۱۰۰ درصدی را کسب کنید؛ و این ذهنیت برای شما شکل می‌گیرد، مسلماً با اولین معامله‌ای که در آن ضرر کنید، احتمالاً تمام امید خود را از دست خواهید داد، می‌ترسید و ممکن است به معاملات احساسی روی بیاورید که ضررهای جبران‌ناپذیری را برای شما داشته باشد. مشکل اصلی در مثبت اندیشی بیش از حد یا منفی نگری بیش از حد نسبت به بازار فارکس است، درحالی که تریدرهای موفق تعادلی را بین افراد مثبت و منفی خود ایجاد می‌کنند و همین تعادل کمک خواهد کرد تا همیشه در مسیر درست روحی و روانی در مواجهه با بازار فارکس قرار داشته باشند.

چطور می‌توان عقاید را متعادل نگاه داشت؟

متعادل نگاه داشتن عقاید از دانش نشات می‌گیرد، اگر شما فرد منفی نگری باشید که دید بسیار منفی به بازارهای مالی دارد، خیلی سریع با اولین ضرر بزرگ از بازار خارج می‌شوید. اما اگر فرد مثبتی باشید که دائماً به دنبال کسب ثروت‌های هنگفت در بازار فارکس است، دائماً با هر ضرر نا امید می‌شوید و به امید موفقیت بعدی، ریسک‌های بزرگ‌تری می‌کنید. در حالی که یک تریدر حرفه‌ای سعی می‌کند هردو جنبه را در نظر گرفته و بپذیرد. یعنی قبول می‌کند که بازار هم سودده است و هم ضررده، قبل از اینکه وارد یک معامله شود ریسک آن را می‌پذیرد و اگر در نهایت دچار ضرر شود، هیچ سرخوردگی برای او به وجود نخواهد آمد و اگر هم سود کند خوشحالی و اعتماد به نفس کاذبی نخواهد داشت.

نقش کنترل احساسات و مدیریت ذهن برای افرادی که می‌خواهد به عنوان تریدر در بازارهای مالی فعالیت کنند، بسیار پررنگ است. تریدرها در کنار آموزش نکات فنی، باید قطعاً ذهن خود را نیز تمرین داده و برای کنترل احساسات و حالت‌های روحی روانی آماده شوید.

آنچه در مقاله ساخت یک ذهن با ثبات برای معامله گری خواندیم:

شما به هیچ‌وجه نمی‌توانید به صورت تک بعدی به بازار نگاه کنید، یعنی اگر در گذشته دچار ضررهایی شده باشید نباید آن تجربیات تلخ سبب شود تا از معامله کردن در آینده بترسید. یا اگر در مدتی دچار سودهای مناسبی شدید، فکر کنید که بازار همیشه این‌گونه خواهد بود و با سرخوشی، از برنامه‌های منطقی که می‌توانید در بازار پیاده کنید فاصله بگیرید و به سمت رویا بافی بروید.

فهرست مطالب

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *